fredag den 25. juni 2010

Jordbær-sæson - det skal da udnyttes

3 dl glutenfrie havregryn
1 dl brun farin
100g smør
250-500g friske jordbær (eller blåbær, nektariner, mango mv)
Nutella (obs. noget chokoladesmør indeholder gluten)

Vaniljecreme laves min. 2 timer før

Havregryn og farin blandes. Smørret smeltes, og blades i.
Kommes i en springform MED BAGEPAPIR eller lille bradepande. Presses så der ikke er nogle ”lommer” i.
Bages ved 200C varmluft i ca.12 min. Stilles køligt, flyt ikke på den før den er kølet helt af. Skær jordbærene i ønskede størrelser. Smør Nutella på bunden. Fordel cremen ovenpå. Pynt med jordbær i mønstre, rækker eller hvad kreativiteten nu rækker til. Isedet for Nutella kan man også smelte noget chokolade og hælde på, men husk så at vente med cremen til chokoladen er størknet.

Ingen kommentarer: