mandag den 2. april 2018

Glutenfri drømmekage a la Brovst

1 stor ovn-bradepande, perfekt til klassens time eller fødselsdag
6 æg
400g sukker
3 dl mælk
75g smør
375g Rød finax (Eller Sempers mel til sødt bagværk/Fin mix)
4½ tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
5 tsk loppefrøskaller
 
Fyld:
200g smør
300g kokosmel
450g brun farin
1dl mælk
 

Pisk æg og sukker hvid  og luftig. Smelt smørret og hæld den kolde mælk i. Når smørblandingen er fingervarm kan den bruges. I en skål blandes alt det tørre. Skiftevis si melet i og hæld smørblanding i. Det VENDES i. Vær forsigtig så luften ikke slås ud af æggemassen.
Bages midt i ovnen 200C, ALMINDELIG oven ca. 20 min.
Når der er 5 min tilbage af bage tiden går du i gang med fyldet. Smelt smørret, tilføj mælk, sukker og kokos. Kog op.
Når kagen har bagt tages den ud og fyldes fordeles på. Bages ved 225C i 5 min. Den vinder hver gang. Kagen kan fryses.

Ingen kommentarer: