søndag den 4. marts 2018

Glutenfri Naanbrød



  • 1 dl kokosfibermel (kokosfibre)
  • 1 spsk fintmalede loppefrøskaller/FiberHusk
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 1/4 tsk koriander (kan undlades)
  • 1/4 tsk mynte (kan undlades)
  • 40 g kokosolie eller smør
  • 2 dl lunt vand
  • nigellafrø eller chiafrø til drys
  • olie eller smør til stegning

Bland alt det tørre. Tilføj vand og kokosolie. Rør til det er samlet til en gummiagtig masse.

Del dem i 4 små eller to store klumper. Press flad og steg på en pande. De hæver let op under bagningen. De er færdige når de har fine brune pletter ca. 3 min på hver side.

Godt til pålæg eller som tilbehør til kød. Jeg spiste det i dag med Dal Makhani, som jeg har købt i Spar (der er flere forskellige lækre glutenfrie Indiske retter fra Ashok). Disse naanbrød er springfyldt med protein og fiber.
 

 

Ingen kommentarer: