fredag den 14. april 2017

Super nem Glutenfri Æblekage


  • 3 store æbler
  • 1 spsk. kanel
  • 4 æg
  • 4-5 spsk. sukker
  • 1 dl fløde
  • 100 g smeltet smør el. oliemargarine
  • 1  spsk. stødt kanel
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1½ dl glutenfri havremel
  • evt. 1dl kokosmel
  • 2 tsk. Loppefrøskaller/FiberHusk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knsp. salt
 

Pisk æg, kanel, sukker, salt, ingefær og kardemomme.  Tilføj fløde og pisk. Tilføj smør/margarine og pisk. Tilføj loppefrøskaller, havremel og bagepulver, (kokosmel) og pisk.

Beklæde en tærteform med bagepapir. Skær æblerne i  tern eller både, lad skralden blive på. 1-1½ æble fordeles på bagepapiret. Hæld resten af æblerne ned i dejen. Hæld dejen i bageformen. Bag 35min ved 170C varmluft. Nydes med is eller cremefraiche. Drys med kanelsukker.

 


 

Ingen kommentarer: