onsdag den 15. marts 2017

Sweet Potato med kikærter og karry

500g  Sweet Potatoes
1 rødløg
Olivenolie til stegning
2 dåse hakkede tomater
2 spsk. karry
1  terning Grønsagsbouillon 
1 dåse kikærter
3 tsk. stødt ingefær
2 tsk. chili
200 g frisk spinat eller fra frost (jeg brugte frost)
1/400ml dåse kokosmælk
1 spsk. citronsaft
 Smag til med salt og peber

evt. Ris




Skræld kartoflerne og skær dem i mundrette tern.
I en tør pande ristes ingefær og karry. Held karry'en i en lille skål. Hæld olie på panden og sauter kartoffelstykkerne, ca. 10 min.
Hak rødløget og sauter med kartoflerne.
Tilføj de hakkede tomater, kikærter og karryblanding. Kog i 20 min. tilføj herefter spinaten og kog videre til kartoflerne er bløde.
Når kartoflerne er færdigkogt, tilføjes chili og kokosmælk. Varm op uden at det koger. Slut af med at hælde citronsaften i og smag til med salt og peber.

Kan spises med ris, eller selvstændigt som  en fyldig suppe.
Opskriften inspireret af CathrineYoga

Ingen kommentarer: