mandag den 6. marts 2017

Melfri og laktosefri bananmuffins


Trine Jørgensens billede.

Giver 10  muffins
3 godt modne bananer,
3 æg
300 g. mandler
50 g. smør eller for 100% laktosefri brug kokosolie
1,5 tsk. honning,
2 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver.
2 tsk. FiberHusk
Evt. glasur

Mandlerne blendes til mel og kommes i en skål, tilføj FiberHusk.
Mos bananerne og kom dem i blenderen. Tilsæt æg, smør/kokosolie, honning, vaniljesukker og bagepulver og blend det hele til en ensartet masse.
Kom det våde indholdet i en skål med mandelmelet lidt ad gangen mens der røres rundt. Sørg for at dejen er ensartet og uden klumper før den kommes i muffinsforme. Fyld 3/4 op.
Bages i ca. 18 minutter ved 185 grader. Kagerne kan toppes med  f.eks. glasur, smeltet chokolade.


Ingen kommentarer: