søndag den 4. december 2016

Mormors luftige og glutenfrie Drømmekage

Dej:
4 æg
300 g sukker
175g fuldkornsrismel (Urtekram har en god en)
75g Schär Mix C (eller  RødFinax)
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 dl mælk
50 g smør
3 tsk. FiberHusk

Fyld
100 g smør
175 g kokosmel
225 g brun farin
½ dl mælk

1. Pisk æg og sukker til en luftigt æggesnaps.
2. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen.
3. Vend det tørre forsigtigt i  æggemassen, drys det gennem en sigte så bliver det bedst blandet.
4. Smelt smørret, og hæld mælken i. Varm det op til "lillefingervarmt".
5.  Vend det forsigtigt mælk og æg i dejen.
6. Hæld dejen i en lille bradepande eller spingform, beklædt med bagepapir
7. Bages 20-25min ved 200C (Varmluft)
8. Gør fyldet klar når der er ca. 5 min tilbage af bagetiden.
---
9.   Smelt smørret.
10. Når smørret er smeltet tilføjes farin og røres godt.
11. Tilføj kokosmel og rør godt.
12. Tag kagen ud og skru op på 225C.
13.  Fordel fyldet på kagen og bag det 5 min. (til fyldet bobler godt)



Ingen kommentarer: