torsdag den 15. december 2016

Glutenfrie chocolate chip cookies


280 g glutenfrit mel f.ex. den RødeFinax
1 tsk. bagepulver
·         1 tsk. salt
·         ½ dl skyr eller flødeost
·         2 tsk. FiberHusk
·         150g smeltet smør
·         190g  brun farin
·         85g sukker
·         2 tsk. vaniljesukker
·         2 æggeblommer
·         250g chokolade f.ex. Odense Chokolade knapper

·         Bland alt det tørre i en skål.
·         I  en større skål piskes skyr/flødeost, smør, brun farin og sukker. Pisk i 2 minutter
·         I sukkermassen tilføjes æggeblommerne lidt af gangen, pisk til jævn masse.
·         Bland det tørre med sukkermassen. Pisk eller rør til jævn masse, men pist ikke for længe.
·         Til sidst blandes chokoladen i.
·         Stil skålen i køleskabet min. 1 time gerne meget længere.
·         Form store golfbolde kugler og fordel på bradepanden.
·         Bages i ovnen på 190C ca 11 min. Lige når kanterne brunes er de færdige. Må gerne se ubagt ud i midten.


Ingen kommentarer: