mandag den 16. maj 2016

Glutenfri Burgerboller


11-12g tørgær
2,5 dl lunken vand
300-450 g mel (jeg brugte 200g havremel og 200 rød Finax)
7 g salt
40 g sukker
40 g blødt smør
Sesamfrø
evt. lidt olivenolie, timian og rosmarin

Bland 300g mel med sukker, slat og tørgær. Hæld den lunkne væske i og rør - et i bagemaskine på langt program. Når der ingen klumper er i længere tilføjes timian, rosmarin og ½ spsk. olie. Tilføj lidt mere mel, dejen skal være let og luftig uden at være klistrende.
Hæver 1 time. Slå dejen ned. Form til 8-10 boller. De hæver godt så de skal være godt flade max. 1½cm høj. Pres de flade boller ned i tallerken med sesamfrø hvis du vil have det på. Hæver 20-30 min.
Bage ved 225g varmluft i  13-15 min.


Ingen kommentarer: