søndag den 17. januar 2016

Glutenfri morgengrød - køleskabsgrød













Dette giver én portion
1½ dl havregryn
1 spsk. græskarfrø
1 spsk. chiafrø
1 spsk. rosiner eller tørrede tranebær
1 spsk. hampefrø (kan undlades)
saften af en ½ lime
½ tsk. vaniljesukker
½-1 spsk .ahornsirup
1 lille banan eller ca. 100g. kiwi/ananas/appelsin
evt lidt blåbær
2 dl mælk/laktosefri mælk/soyamælk

Om aftenen inde du går i seng bandendes først alt det tørre, rør rundt og derefter tilføjes alt det flydende. Til sidst skæres frugten ud og røres forsigtig i.
Lad grøden stå i køleskabet natten over. Så har du en super nem fiber og proteinrig morgenmad som tilmed er low  FODMAP venlig. Grøden nydes kold og er nem at have med på farten.

Grøden dagen derpå

Ingen kommentarer: