torsdag den 25. juni 2015

Glutenfri indisk inspireret kokos-banankage

75g smør
3 æg
140g sukker
120g GF mel (jeg brugte den orange fra Finax)
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. ingefærpulver el. 1-2 cm skrællet og revet ingefær
100g kokosmel el. én hel kokosnød revet
3 overmodne mosede bananer (mellemstore)

Smelt smørret. Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og salt. Vend melet i æggemassen. Vend bananmos og kokosmel i dejen. Bland forsigtigt det afkølede smør i dejen. Hæld i én brødform beklædt med bagepapir eller i 16 muffinsforme (fyld kun 3/4 op). Dejen er som en tynd havregrød.
bages ved 175C varmluft i 45 min i brødform eller 15-20min i muffinsforme. Tjek med en strikkepind om de er færdige. Lav evt. dobbelt portion for de bliver men garanti revet væk ;-)

Ingen kommentarer: