tirsdag den 15. april 2014

Glutenfri burgerboller - Oopsies

Giver 6 stk



3 æg
100 g flødeost
1 spsk. FiberHUSK/loppefrøskaller
1 tsk. bagepulver
3 spsk. knuste hørfrø/sesamfrø/solsikkefrø eller ligende
evt. knsp. Salt

1. Pisk hviderne helt stive og luftige.
2. I en anden beholder piskes æggeblommer med salt og flødost.
3. Hak de valgte frø/kerner fint.
4. Bland FiberHusk og bagepulver med frøene og vende det forsigtig i hviderne.
5. Vend forsigtigt æggemassen i hviderne
6. Lad det stå 5min og samle sig. Imens tænder du ovnen på 150C varmluft.
7. Fordel i 6 lige store klatter, de hæver lidt så glat dem lidt ud til burgerbolle størrelse.
8. Bag 25 min. Fyld f.ex. Med avokado og røget laks. Mums. Kan fryses.

Ingen kommentarer: