onsdag den 23. oktober 2013

Glutenfri Græskarkage

3 æg
3 dl sukker
5 dl græskar pureret eller revet (hokaido eller de store man laver lanterner af)
1 dl olie
3½dl gf mel (brugte rød Finax)
1½ tsk fiberHusk
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1½ tsk stødt ingefær
1 tsk kardemomme
½ tsk muskatnød
2 tsk kanel
2 dl hakkede nødder (brugte mandler og hasselnødder)

Smør en spirngform. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Vende olien i. Si de tørre ting i og vend forsigtigt. Tilføj nødder og græskar forsigtigt.
Bag kagen nederst i ovnen 175C ca 60min. Kangen bliver lækker og luftig, let smuldrende. Kan dækkes med glasur eller spis med flødeskum tilblandet lidt citron og vanilje.
Fik desværre ikke taget et billede af kagen kun græskar, sorry. Men herhjemme fik den 5 ud af 5 stjerner fra alle 3 børn, og det sker ellers sjældent.

Ingen kommentarer: