mandag den 4. februar 2013

Glutenfri brownie


150 gram mørk chokolade 65%
130 gram blødt smør (becel kan også bruges)
200 gram sukker
2 æg
1 dl glutenfrit mel
75g blendet mandler eller valnødder/hasselnødder
½ tsk kanel
Et knps. salt
Evt. flormelis eller ekstra chokolade til pynt



Smelt chokoladen over vandbad. Pisk sukker og smør hvid og jævn. Tilsæt et æg ad gangen. Tilsæt kanel. Tilsæt mel og salt. Til sidst tilsættes nødderne. Blandingen hældes i en lille bardepande eller springform (som stort tærtefad). Bages 30 min v. 175C varmluft. Trækker i ovnen på eftervarmen i ca. 10 min.

Pyntes først når den er helt nedkølet.
På denne her fik jeg overdrevet med glasuren, kagen er meget sød i sig selv så, pas på men pynten. Smager også dejligt med vaniljeis.

Ingen kommentarer: