onsdag den 31. oktober 2012

Glutenfrie kanelsnegle

ca 24stk
1 pk tørgær eller 50g gær
550g sempermix m. fibre
100g Dove farms plain white flour
3 spsk sukker
2 tsk salt
2 tsk kardemomme
6dl lunken vand
2 æg
125g smeltet smør
2 spsk Fiber Husk

Bland FiberHusk i det lune vand og lad de hvilse 5 min (hvis du bruger frisk gær bland da gæren i inden du blander fiber i).
Bland alt det tørre. Smelt smørret. Rør det hele sammen.

Remonce:
200g blødt smør
2spsk kanel
4 dl brun farin
1 tsk vanilje sukker
½ tsk kardemomme

Band remoncen sammen og del den i 2.

Del dejen i to. Rul den ud i en firkant ca ½ cm tyk. Smør remoncen på og rul dejen sammen til en lang pølse. Skæres i 12 stykker. Luk den lidt sammen i bunden og mas dem lidt flade når du sætter dem på bradepanden.
Lad dem hæve 30-45 min. Bages i ovnen 175g varmluft ca 25 min.

Ingen kommentarer: