lørdag den 10. marts 2012

Glutenfrie fluffy-choko muffins

200g brun farin

3 æg

100g blødt smør

250g mel (jeg brugte en blanding fra Poensgen, men næsten hvad som helst kan bruges)

1 spsk. bagepulver (husk at tjekke for gluten)

1 tsk. FiberHusk

½ tsk. salt

2 tsk. vaniljesukker (husk at tjekke for gluten)

150g hakket chokolade

3 godt modne bananer

Evt. Ca. 40g blåbær


Æg og farin piskes godt og luftig. Tilsæt salt og vaniljesukker. Pisk smørret i. Sigt FiberHusk, mel og bagepulver i. Vendes i til det er en jævn masse. Tilsæt moset banan og chokolade. Fordeles i muffinsforme. Læg 4-5 blåbær oven på hver muffin; bare rolig den hæver op over den så de bliver ikke tørre. Skal have 190C varmluft i 20 min. (små muffinsforme), store skal have lidt længere.

Ingen kommentarer: