tirsdag den 26. januar 2010

Asparges og bønner, aka nam nam

1 bd. Asparges i 2-3 cm stykker


1 spsk. oliven olie

2 tsk. citronsaft/lemonsaft

1 tsk. citron/lemon skræl

1 tsk. frisk mynte el. tørret

salt og peber

1 ds. bønner, hvide eller blandede

200g fetaost, smuldret

2 spsk. tyndt snittede forårsløg

Damp aspargesene, og læg dem straks efter i isvand så kogningen ikke fortsætter. Bland olivenolie, citronsaft, skræl, mynte, salt og peber i en lille skål og pisk til det er godt blandet. Bland bønner, feta og forårsløg. Tilsæt asparges og olieblandingen. Velbekommen.
Den feta jeg valgte er med blød og saftig, derfor blev det lidt klistret, men det smagte nu fantastisk alligevel. Jeg valgte en bønne blanding. Skyllede bønnerne og gav dem et kort opkog inden jeg brugte dem.



Ingen kommentarer: