mandag den 30. november 2009

I skal altså også have denne

Chili Con Carne
500g oksekød
1 fint hakket løg
2 fed hvidløg
2 mellem str. Gulerødder
2 dl majs
1 spsk. chili pulver (ja du læste rigtigt spsk.)
1 tsk. oregano
2 spsk.
Paprika
2 dl oksebouillon
½-1 spsk. mørk balsamico eddike (afhængig af hvor kraftig en smag man ønsker)
1 dåse hakkede tomater
1 dåse bønner
25g mørk chokolade (70%)
---------------
Svits løg og brun kødet. Tomat, eddike og alle krydderier, UNDTAGEN chili, tilsættes. Simre mindst 30 min. Chili kommes i 30 min. Før planlagt servering. Smages til med salt og peber. Chokoladen tilsættes 10 min. Før planlagt servering. Når chokolade og chili er i er det vigtig at det kun simre, ikke koger. Spises med ris eller pasta og en lille klat creme fraice. Nam nam.

Ingen kommentarer: